Nieuws

Nieuws:

18-5-2018: De website bestaat 2 jaar!!! En dat vier ik door het posten van het prachtige nummer ''At your side'' van de Ierse band The Corrs. Je kunt hem bekijken onderaan deze pagina of via dese link:https://youtu.be/L2X5bhL5-LI. Veel kijkplezier!

13-03-2018: Afgelopen zaterdag was er weer een editie van het Sencity Festival met allerlei gave bands. Ik had de eer om nummers van deze bands te mogen vertalen. Op de videopagina kun je een impressie van die toffe avond zien. Alle bands, medewerkers, collega's en publiek: bedankt voor een top-ervaring!

03-01-2018: Ik wens iedereen een liefdevol, avontuurlijk, gezond, gelukkig en knallend 2018 toe. Het afgelopen jaar was een mooi jaar met verschillende klanten en leuke opdrachten. Hopelijk wordt het weer een mooi jaar met prettige samenwerkingen. 

-

 

Tijdens mijn werk heb ik vaker te maken met blindegeleidenhonden. Ik vind het werk dat ze doen fantastisch en besloot daarom KNGF te steunen door de pup Rena te adopteren. Wat een schatje he?!

 

Binnenkort kom ik met een nieuw bedrijfslogo, dus hou de website in de gaten :) 

02-10-2017: Eindelijk weer lekker kunnen muziektolken. Zie https://youtu.be/cPM4sbqW_kA voor het resultaat.

27-05-2017: Naast alle feestdagen die deze maand bevat, kan ik er nog een aan toevoegen: 1-5 is de datum dat vorig jaar mijn website online ging. www.mooigebaar.info bestaat nu dus alweer 1 jaar!!! Ik hef vanavond het glas op dit heuglijk feit. Op naar de 2 jaar :)

 

17-04-2017: Op 26 maart ging een droom in vervulling; ik heb mijn geadopteerde zeehond Bella mogen vrijlaten. Het was prachtig weer en na een beetje onwennigheid, gingen Bella en de andere zeehonden richting zee en hopelijk een mooie toekomst tegemoet.

 

 

23-3-17: Ik heb een heerlijk 80's nummer vertaald; kijk onderaan deze pagina voor de youtube-link :)

 

06-03-2017: Een grote droom van mij is werkelijkheid geworden. Ik ben al heel lang donateur van zeehondencentrum Pieterburen. Om al dat prachtige werk nog meer te ondersteunen heb ik een zeehondpup geadopteerd en haar de naam Bella Gesto gegeven (Spaanse vertaling van Mooi Gebaar). Binnenkort zal ze sterk genoeg zijn om weer terug naar zee te gaan en dan mag ik haar vrijlaten! De datum is nog niet bekend, maar ik zal achteraf zeker foto's plaatsen van dit mooie moment. Op de foto met de witte vacht is ze nog heel jong en net bij de zeehondencreche binnengebracht. De tweede foto is van een paar weken erna en de laatste foto is vrij recent. Ze groeit goed, is speels en vrolijk en kan al zelfstandig vis eten.

 

 

 

20-12-16: Ik wil iedereen bedanken voor de fijne samenwerkingen van het afgelopen jaar. Ik wens iedereen fijne feestdagen en een mooi 2017!

 

 

* 16-12-16: (dit stond op de facebookpagina van het bedrijf "Sleutel tot jouw talent":) Sleutel tot jouw talent is er voor iedereen zodat iedereen hun talenten kan ontwikkelen, zo ook voor de mensen die gebarentaal gebruiken.

Daarom heeft Sleutel tot jouw talent een gebarentolk gevraagd om gedeelte van de site om te zetten naar Nederlandse gebarentaal.

Op verschillende plekken op onze site kun je knoppen vinden, deze knoppen heten NGT,klik erop en dan is de tekst omgezet. Bedankt Mariska Bergs, dat jij jouw talent hebt gebruikt!

 

* Het grote moment is aangebroken......vanaf 01-05-2016 is mijn website online!!

Daarvoor bedank ik Steven de Brouwer voor zijn hulp bij het maken van de website (meer informatie: zie www.spinnendekat.nl) en Maurice Moonen voor het maken van de foto's.

 

Agenda:

 

Muziektolken:

Dit is mijn nieuwste video: